Våra märken

Det finns massor av billiga hudvårdsprodukter och make up på nätet. Framför allt utländska sajter har poppat upp som extrema prispressare. Ofta handlar det om sk parallellimport eller om gamla produkter med utgånget bäst före datum. Ibland är det rena piratkopior som i värsta fall innehåller ämnen som är skadliga för dig. Många försändelser fastnar dessutom i tullen.

 

decleor
DECLÉOR kombinerar vetenskapen om essentiella oljor med den senaste tekniken och forskning.

 

 

 

bareminerals
BARE MINERALS foundations är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen.

 

 

logo
Dermaceutic erbjuder en komplett serie av kemiska peeler och medicinska hudvårdprodukter för estetiska ansiktsbehandlingar för föryngring, behandling av pigmenteringar och akne.

 

 

734550_549602598407843_272291545_n
Maria Åkerberg är en svensk ekologisk serie där man endast använder ekologiskt odlade vegatabiliska oljor. Produktkonceptet baseras på aramaterapi och fysoterapi; växternas inneboende kraft.

 

marc inbane
 Marc Inbane är en brun utan sol med omedelbar effekt! Marc Inbane innehåller Aloe Vera, Vitamin E och Ginko detta göra Marc Inbane återfuktande och skonsam för hyn.
Efter applicering har man en jämn och härligt solbrun färg i upp till 6 dagar.
Applicering gör man bäst med antingen Kabuki eller Powder brush i ansikte och dekoltage, handsken gör det lätt att fördela Marc Inbane på resten av kroppen.